Saturday, August 27, 2011

hanya ingin kau tahu


Thursday, August 25, 2011

merepek meraban !


assalamualaikum
:)
na wish selamat hari raya untuk kamu kamu sekelian
alhamdulillah
dapat jugak saya menyempurnakan ramadhan kali ni
heeeee
:)
mood xcited  sebab kejap lagi saya nak balik rawang da
heee
:)
* tu yang asik - asik nak senyum jee

just na wish untuk kamu kamu dan diri saya sendiri
kita nak sambut raya ni jangan over xcited sangat
biase biasa saja suda
pergh !
*macam tak percaya saya akan tulis macam ni  ==.

tengok macam saya
satu ape pon tak beli lagi taw
i mean barang - barang persiapan untuk raya
tapi sekali da pergi shopping
sengkek gak rase nye
huhu

just nak cakap
beli barang yang perlu sahaja
jangan nak beli barang merepek - merepek dila oiii

ok
saya da start mengarut
gtg
papai
assalamualaikum
:)

Friday, August 19, 2011

kalau kita sayang seseorang.....


kita kena tunjukkan perasaan kita dekat dia
bagitahu dekat dia yang kita sayang sangat - sangat dekat dia
perempuan memang suka kalau bf dia cakap ' I LUV U'
kalau cakap hari - hari pun takpe..
mestu berbunga - bunga hati gf korang tu setiap hari
:)

tunjukkan dekat dia yang korang sanggup buat apa saja untuk dia
dia bukan nak korang berhabis duit berjuta - juta untuk dia
cukup sekadar nak menambat hati dia
itu sahaja

hah ! ini penting
korang mesti selalu ambil berat tentang dia
tanye dia hari ini macam mane?? dia ok ke tak hari ni?
just tunjukkan yang korang ambik berat pasal dia
caring laaa orang inggeris cakap
baru dia rasa dihargai oleh korang..
bukan na cakap ape laaa kan
aku pun macam ni jugak

aku kalau boleh
nak sangat - sangat bf yang macam aku cerita ni
hurm.....

Friday, August 12, 2011

yang terbaik


saya doakan yang terbaik untuk awak
mungkin dia memang jodoh yang ditentukan ALLAH SWT untuk awak
saya harap dia dapat membahagiakan hidup awak di dunia dan di akhirat


kalau bukan jodoh awak dengan saya
saya harap saya dapat lepaskan awak dari hidup saya dengan tenang
saya harap saya dapat lupakan awak dalam hidup saya
saya harap dapat jumpe insan yang menyayangi saya seadanya

andai kata ditentukan jodoh saya dengan awak
saya harap hubungan kita direstui semua pihak
saya harap kita akan saling cinta mencintai hingga hujung nyawa
saya harap hubungan kita kekal hingga ke akhir hayat
moga direstui di dunia dan akhirat

awak..
saya rindu macam mana kita dulu - dulu
sekarang kita sudah makin jauh
saya sedih
:'(
saya sayang awak sampai bila-bila