Monday, April 25, 2011

apa maksud seksi???????

hurm..

aku bace status HOT FM tadi

cerita pasal seksi

macam - macam lah orang comment kat status tuh

macam - macam hal lah diorang ny

ade satu mamat tuh comment dia macam ni
> nak buat macam mane. kadang - kadang perempuan yang berpakaian bertutup lingkup pon still ade orang consider dia sebagai seksi. so cmne?

comment dia buat aku berfikir

ape maksud seksi tu sebenarnya??

dari tadi otak aku berpikir
ape maksud sexy ni

beruntung lah sape - sape yang seksi tuh
ramai lelaki yang minat gurl yang seksi - seksi ni


*masih lagi berfikir
ape lah maksud seksi ni sebenarnya
==.

2 comments:

syazwan shahri said...

so apa maksud seksi sebenarnya??

syazwan shahri said...

so apa maksud seksi sebenarnya??