Friday, May 25, 2012

to my EX BF


saya mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki
saya tujukan ini khas untuk EX - EX BF saya saje
sila jangan marah atau berdendam dengan saya
ini luahan hati saya untuk dia
terima kaseh

to my EX BF

  • kau jangan nak perasan bagus sangat bolehhhh. semua kau buat kau rasa betul. walaupun kau keluar dengan perempuan lain, kau rasa tak salah sebab kau boleh guna alasan "nak bekerja sama-sama" tapi bila gf kau keluar dengan boy lain atas alasan yang sama. kau mengamuk bagai nak gila takpe sebab kau rasa dia curang. ok fine ! kau boleh buat, dia tak boleh pulak?? *kau cakap tak serupa bikin lahhhh*  -.-
  •  kau jangan lahh nak bajet suci sangat boleh takkkk. time mula-mula kenal perghhh ! selalu singgah masjid time dating sebab nak solat. dah lama-lama solat ke mana tak tau. then kau ajak gf kau check-in hotel. blah laaahh. *kau memang talam dua muka laa wey* #fact   -.-''
  • kau jangan laa nak berangan jadi hero malaysia sangat ehhhh. 'hero malaysia' nehh membawa maksud kau nampak sorang awek neh baru frust. then tibe-tibe kau dengan rela hati nak jadi pengubat luka hati lara si perempuan yang baru frust tuh.then kau ignore awek kau. *lelaki mcm neh memang mintak kaki aku lahhh* #fact   -,-
  • kau tolonglahh hargai semua yang perempuan tuh lakukan untuk kau. kau engat senang ke orang perempuan neh nak berkorban untuk orang lelaki. kecuali kepada lelaki yang dia betul2 sayang je tau. #fact
  • kau jangan selalu nak mempermainkan hati dan perasaan orang perempuan.
    orang perempuan ni *lagi lagi mcm aku neh* memang berdendam.aku boleh maafkan kau tapi aku takkan lupe ape yang kau buat kat aku   #fact
     

2 comments:

LuthfiMY said...

ayat...

marah nampak... macam semua dah terjadi kt diri dia..

LuthfiMY said...

tudia...

ayat..

marah gila.. macam semua point tu dah terjadi pada diri dia jeee?