Tuesday, December 11, 2012

Tamat Sudah




Hai semua  :)
dengan bangga tambah riak sikit
aku nak bagitahu aku sudah tamat belajar 
horey oyeh oyeh
*menari sambil goyang pinggang*
habis sudah aku study
Diploma in Accounting
dekat politeknik PD tu
alhamdulillah
seronok sangat tauu
(^.^)v

ok, dila wake up!
mase kau nak honeymoon
dah tamat okay!
diulangi dah tamat!
so sekarang kau kene cari kerja
*macam mana nak cari kerja*
huhu -,-''

aku ingat start bulan 1 or hujung dec ni,
aku baru nak start cari kerja
sekarang ni nak relax dulu
nak enjoy duduk rumah dulu
huhu  -.-''
*mak aku kalo tau, mati aku kene mara*

ade orang tanya
lepas habis belajar nak buat ape?
*jawapan aku*
nak cari kerja
sambil tu tunggu jodoh
turun dari langit
then nikah
harap sampai ke syurga laa
insyaAllah, amin  :)
assalamualaikum






2 comments:

eszyamin said...

plan mmg nk terus keje? tak sambung degree?

BDRL HSYM said...

seronok kan rasanya.. aku pun baru je habis.. rasa lega kepala otak skg ni.. rasa mcm free gila..!